​Sa me fat ishim në orët e rënda, Lumir Abdixhiku takon Tony Blair

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Lumir Abdixhiku ka pritur sot në takim ish-kryeministrin britanik Tony Blair, i cili ndodhet për vizitë me rastin e shënimit të 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Abdixhiku në një postim në Facebook ka vlerësuar mikun e madh të shqiptarëve si një hero i historisë dhe lirisë duke mbetur përherë në mendjen e tyre.

“Yjet politike, herë pas here, sjellin udhëheqës që në betejën e madhe të së mirës kundër së ligës, zgjedhin veprimin e drejtë. Atë njerëzor. Aspak të lehtë, por shpëtimtarë për një popull të tërë. Tony Blair ishte i tillë për ne. Takimi me të, ishte sa i veçantë aq dhe rikujtues se sa me fat ishim në orët tona më të rënda”, ka shkruar Abdixhiku.
Back to top button