Kërkohet nga autoritetet që vaksinimi i tyre do të jetë prioritet

Kërkohet nga autoritetet që vaksinimi i tyre do të jetë prioritet

Pandemia globale ka prekur veçmas kategori tw caktuara tw shoqwrisw sonw. Flasim nw vijim pwr ersonat me aftësi të veçanta. Nga ministri i shëndetësisë, Arben Vitia është kërkuar që këta persona të kenë prioritet në vaksinim dhe thuhet se kanë marrë një premtim të tillë.(Teksti& kamera-Lirie DIBRANI)./21Media