Deri tani janë shqiptuar qindra gjoba për mosrespektim të këtyre masave.

Me kryeinspektorin në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Lulzim Sylën bisedoi kolegu Bahtir Cakolli./21Media