Këngëtarin e nderoi kryetari i Prishtinës në ditën e çlirimit

Këngëtarin e nderoi kryetari i Prishtinës në ditën e çlirimit

Veprimtaria pesë dekadëshe në muzikë dhe dashuria që këngëtari Sabri Fejzullahu i ka falur kryeqytetit kosovar, ndikuan që sot ai ta marrë “Çelësin e Qytetit”. Këtë mirënjohje ia dorëzoi kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, në ditën e clirimit të kryeqytetit./21Media