Duket se vitet kanë lënë gjurmë tek aktori

Duket se vitet kanë lënë gjurmë tek aktori

Një nga personazhet që mori vëmendjen e shqiptarëve në serialin “Kloni”, ishte bashkëshorti i Zhades, Saidi, pasi kishte një karakter tepër interesant në serial.

Aktorin, Dalton Vigh të gjithë e mbajnë mend si një burrë mjaft simatik dhe tërheqës, por tani në moshën 53 vjeçare duket se vitet kanë lënë gjurmë pak mbi të, pasi vihet re se ai ka ndryshuar shumë në fytyrë, rrudhat i janë shpeshtuar dhe ka marrë një tjetër pamje simpaike në thinja të bardha.

Pa dyshim që suksesi i kësaj telenovele braziliane vinte edhe për shkak të një kasti të shkëlqyeshëm të aktorëve./21Media