Transformime për role

Transformime për role

Aktorët duhet të përdorin shumë grim në mënyrë që të duken si personazhet e tyre. Por, ndonjëherë përbërja thjesht nuk mjafton, kështu që një aktor duhet të transformojë edhe trupin e tyre.

Për shembull, Charlize Theron duhej të fitonte 50 l për pjesën e saj udhëheqëse në Tully. Dhe Chris Pratt iu desh të humbiste shumë peshë dhe të pomponte muskujt e tij për Guardians of the Galaxy, shkruan brightside, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim një listë të aktorëve që duhej të sakrifikonin për rolet e tyre./21Media

Christian Bale duhej të fitonte 45 lb për rolin e tij në Vice

Chris Pratt u transformua për Guardians of the Galaxy

Jennifer Aniston shtoi në peshë për Cake

Adam Shofer humbi 50 lb për pjesën e tij në Silence

Matt Damon fitoi 30 b për The Informant

Joaquin Phoenix vuri në peshë për You Were Never Really Here

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charlize Theron kishte shtuar peshë për pjesën e saj në Tully

Hugh Jackman duhej të humbiste 33 lb për Les Misérables dhe më pas të fitonte masë muskulore për The Wolverine

Anne Hathaway humbi 24 l për pjesën e saj në Les Misérables

Jonah Hill humbi peshë për Maniac

Chris Hemsworth duhej të humbiste 33 lb për pjesën e tij në In the Heart of the Sea dhe më pas të rikthente muskujt për Thor