Edhe këto gjëra bëjnë prindërit për fëmijët e tyre

Edhe këto gjëra bëjnë prindërit për fëmijët e tyre

Prindërit janë më afër fëmijëve se kushdo tjetër në botë. Ata bëjnë gjithçka për fëmijët e tyre, pavarësisht se çfarë problemesh kanë. Edhe nëse fëmijët gjenden larg nga prindërit e tyre, ata gjithmonë dinë të ngushëllojnë dhe t’i ndihmojnë.

Një nënë e vetme është veshur si baba në mënyrë që ajo të mund të shoqëronte djalin e saj në shkollë për “Ditën e Babait”.

Ky baba bëri një tatuazh të një implanti koklear, kështu që vajza e tij të mos ndjehej ndryshe.

Ja se si mund ta mbani një fëmijë të qetë për një fotoshop, transmeton rtv21.tv.

Nënat janë të mahnitshëme.

Një baba lejon të birin e tij t’i qëndrojë mbi qafë, vetëm që ai të ndihet rehat.

Këto janë vetëm disa nga gjërat më të vogla që prindërit bëjnë për fëmijët e tyre./21Media