Baletit Kombëtar të Kosovës me shumë probleme

Baletit Kombëtar të Kosovës me shumë probleme

Baleti Kombëtar i Kosovës si institucion po përballet me probleme bazike.

Kreshnik Musolli, ushtrues detyre i Drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës, në një intervistë për RTV21 tha se po përballen me mungesë të hapësirës, pastaj mungesën e një shkolle të baletit që ishte premtuar në vazhdimësi por, që asnjëherë nuk u realizua.

Musolli tha se ka salla që vije era kanalizimi dhe nuk ka ajrosje./21Media