Samiti i Bërdo-Brijonit:U kërkua liberalizimi i vizave për Kosovën (Video)

Në përfundim të samitit Brdo-Brijoni në Slloveni, Presidenti nikoqir, Borut Pahor, i bëri thirrje Bashkimit Evropian që ta përfundojë procesin e liberalizimit të vizave për Kosovën ndërsa Bosnjë-Hercegovinës t’i japë statusin e shtetit kandidat për anëtarësim në BE. Presidentët e rajonit po ashtu kërkuan nga Bashkimi Evropian që të ndihmojë Ballkanin Perëndimor për krizën energjetike dhe sigurimin e ushqimit./21Media

Back to top button