Telefoni përdor sistemin operativ Android 10

Telefoni përdor sistemin operativ Android 10

Derisa është ende herët për informacion më domethënës mbi specifikimet e telefonit Samsung Galaxy S11, zërat për veçoritë e telefonit kanë filluar të shfaqen.

Së pari, u shfaqën informacione se Samsung ishte duke testuar një aparat fotografik telefoto periferik 5x për S11 dhe tani ajo ka nevojë për disa informacione rreth ekranit të pajisjes.

Pajisja, e provuar në standardin HTML 5 mban modelin SM-G416U, që është etiketa që Samsung përdor për të provuar modelet e saj të paklasifikuara Galaxy S. Telefoni përdor sistemin operativ Android 10 dhe përmban një raport 20: 9.

Modelet premium të Galaxy S10 dhe Note10 të Samsung përdorin ekranet 19:9, ndërsa pajisjet si Galaxy A80 dhe A70 kanë ekranet 20: 9.

Tani për tani, është e panjohur se çfarë po planifikon Samsung me këtë gjatësi ekrani shtesë, apo nëse telefoni S11 do të ketë një aparat fotografik self-up. Galaxy S11 nuk pritet të dalë para shkurtit të vitit të ardhshëm.