Fjala e fundit e modës janë gurët e çmuar (jo të vërtetë) me të cilët janë zbukuruar sandalet

Fjala e fundit e modës janë gurët e çmuar (jo të vërtetë) me të cilët janë zbukuruar sandalet

Përveç qindra llojeve të takave, që tashmë mund të gjejnë veten të gjitha, sepse ka të ulëta, më të larta, katrore,etj., ngjyrat e sandaleve, këtë verë, dekorohen edhe me gurë.

Janë pak të ngarkuara dhe nuk do të keni nevojë për bizhuteri të tepërta ose veshje me ngjyra të forta.

Shikoni më poshtë disa modele ideale për sezonin e verës.