Akoma nuk është aprovuar që këta robotë të dalin në treg

Akoma nuk është aprovuar që këta robotë të dalin në treg

Robotët mund të rrezikojnë punë të mëdha në të ardhmen pasi shkencëtarët krijojnë cdo ditë versione të ndryshme të tyre.

Zume Pizza e themeluar në 2015 përdor inteligjencën e robotëve për të krijuar pica me shpejtësi. Bëhet e ditur se ato funksionojnë me makineri për të shtypur brumin, për të hedhur salcën dhe produktet e tjera.

Këto teknika mund të pushtojnë shumë shpejt tregun duke lënë pas të gjithë punëtorët e picave./21Media