Bajrami: Deri në fund të vitit të hyrat do të jenë më pak se 230 milionë euro.-Murati: Në projektligj nuk ka pako të rimëkëmbjes ekonomike./Bajrami: Fondi për rimëkëmbje ekonomike është në shumën prej 385 milionë euro.-Hajdini: LDK është në mbështetje të plotë të këtij projektligji.-Hamza: Ne do ta përkrahim projektligjin.-Abrashi: Rishikimi i buxhetit është bërë i domosdoshëm

Bajrami: Deri në fund të vitit të hyrat do të jenë më pak se 230 milionë euro.-Murati: Në projektligj nuk ka pako të rimëkëmbjes ekonomike./Bajrami: Fondi për rimëkëmbje ekonomike është në shumën prej 385 milionë euro.-Hajdini: LDK është në mbështetje të plotë të këtij projektligji.-Hamza: Ne do ta përkrahim projektligjin.-Abrashi: Rishikimi i buxhetit është bërë i domosdoshëm

Kuvendi i Kosovës po vazhdon debatin për rishikimin e buxhetit. Deputetet po shqyrtojnë me radhë amandamentet e veçanta dhe po i votojnë ato një nga një. Seanca është ende duke vazhduar. Lidhemi për disa momente live me kuvendin e Kosovës. Goditja që pandemia i ka shkaktuar ekonomisë ka qenë e pjesë e debatit në Kuvendin e Kosovës, ku në rend dite ishte rishikimi i buxhetit. Ndjekim koroniken./21Media