Mungon PAN-i dhe minoritet. Debatojnë LAA dhe Vetëvendosje

Mungon PAN-i dhe minoritet. Debatojnë LAA dhe Vetëvendosje

As sot nuk u konstituua Kuvendi në mungesë të koalicionit PAN dhe minoriteteve. Por, seanca konstituive vazhdoi me debat të deputetve nga radhët e koalicionit LAA dhe Vetëvendosje, ani pse, nuk pati kuorum./21Media