Disa sekrete që nuk i keni ditur se ndodhin brenda kinemasë

Disa sekrete që nuk i keni ditur se ndodhin brenda kinemasë

Të gjithëve na pëlqen t’i shikojmë filmat në ekranin e madh. Por, shumë gjëra në kinematë e ndryshme duken shumë të çuditshme. Për shembull fakti që kokoshkat mund të jenë po aq të shtrenjta sa bileta hyrëse.

Do të ju sjellim disa ‘sekrete’ që kinematë dhe teatrot i fshehin nga klientët e tyre, transmeton rtv21.tv

-Zëri i lartë në kinema mund të jetë i dëmshëm për dëgjimin tuaj.
-Çmimet e kokoshkave janë tejet të zmadhuara
-Deri në vitin 1981 ulëset nuk kishin mbajtëse të pijeve
-A e dini se në kinema kokoshkat kanë një aromë aq të mirë pasi që shumë persona u qesin shije të ndryshme të cilat dhurojnë aroma të këndshme
-Të paktën një herë në javë ndodh që punëtorët të largojnë një çift nga kinemaja

/21Media