Disa këshilla për plakjen e duarve që duhet t'i dinë të gjithë

Disa këshilla për plakjen e duarve që duhet t’i dinë të gjithë

Duart zakonisht nuk e tregojnë drejtë moshën tuaj sepse plaken më shpejtë se sa fytyra juaj. Gjithsesi, ju mund ta shmangni këtë plakje duke e bërë kujdesin e duhur nga tyre.

Kemi mbledhur disa nga këshillat dhe rregullat të cilat ju ndihmojnë t’i mbani duart mirë për kohë të gjatë, transmeton rtv21.tv

Pastroni duart mirë

Përdorni doreza kur i pastroni enët

Përdorni krem të duarve dy herë në ditë

Mos harroni në këto ditë me vapë lyeni duart me kremëra kundër djegies