9 Tatuazhe me kuptim të veçantë

9 Tatuazhe me kuptim të veçantë

“Më tregoni një njeri me tatuazh, do t’iu tregojë për një njeri me të kaluar interesante”, ka thënë, Jack London. Ditët e sotme tatuazhet janë jo vetëm simbole, por shenja dhe tregues të gjërave që njerëzit kanë përjetuar gjatë jetës së tyre. Sipas disave tatuazhet nuk duhet të kenë patjetër një kuptim, ndonjëherë është vetëm çështje stili, shkruan BrightSide.

Më poshtë do të gjeni një koleksion të tatuazheve të cilat përveç estetikës kanë edhe kuptim të veçantë mbrapa tyre, transmeton rtv21.tv.

Aq sa mund ta vëreni asnjëherë nuk jam vet

Nëse nuk mund ta ndryshosh gjendjen tënde, ndryshoje qëndrimin tend në lidhje me të

“Babi im vdiq dhe unë bëra një tatuazh”

Mos lejo jetën, njerëzit dhe ngjarjet të të ulin poshtë. Rri lartë.

Duke shkëlqyer së bashku

Mënyrë e veqantë për të zbukuruar shenjat e lindjes

Përqafimi

E shkuar, por asnjëherë e harruar

“Nëna ime më ka shkruar këtë, ditën kur jam larguar nga shtëpia, po të njejtën ditë ajo ndërroi jetë. Këto ishin të rrahurat e fundit të jetës së saj”

Shumë njerëz janë adhurues të flaktë të tatuazheve, ka shumë prej të cilëve trupi i tyre është i mbuluar nga to. Mbrapa secilit tatuazh fshihet një histori, ndonjëherë nuk është vetëm çështje stili./21Media