Ministri i Drejtësisë takoi viktimat e dhunës seksuale                     

Ministri i Drejtësisë takoi viktimat e dhunës seksuale                     

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, vizitën e tij të parë e bëri në Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve në Prishtinë. Viktimave të strehuara aty, iu premtoj mbështetje institucionale dhe bashkëpunim, duke theksua se dhuna në familje duhet të trajtohet seriozisht.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Fidan BAJRAMI)./21Media