Para prokurorëve të Dhomave Speciale në Hagë, Rexhep Selimi tha se ai nuk është si deputet që e ka kundërshtuar themelimin e Gjykatës, por si si një luftëtar i UCK-se dhe si një nder themeluesit  e saj.

“Nuk jam si deputet qe e kam kundërshtuar por si një luftëtar i UCK-se dhe si një nder themeluesit  e saj. Përball një aktakuze te ngritur nga  ana e prokurorisë dhe e konfirmuar nga ana e juaj gjykatës i vetëdijshëm për rendësin e kësaj çështje. I nderuar Gjykatës e Prokurorë rolet këtu i kemi të ndara jemi pale te ndryshme por, ju lutem më bëni të besoj se qëllimi i gjithë neve këtu do të jetë drejtësia e mbi të gjitha e vërteta”, tha Selimi.

Tutje Selimi theksoi se aktakuza e ngritur ndaj tij është  pa saktë dhe e pa drejtë jo vetme ndaj tij por edhe ndaj gjithë popullit./21Media