Selimi: Nëse Abdixhiku nuk e jep nënshkrimin, është vegël e VV-së

 
Ish-ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka reaguar lidhur me dërgimin në Kushtetuese të shkarkimit të Valdete Dakës.
Madje, ai ka thënë se nëse kryetari i LDK-së Lumir Abdixhiku, nuk e jep nënshkrimin për dërgim në gjykatë të kësaj çështjeje, atëherë ai është vegël e VV-së.
“Në këtë kohë të kapjes së shtetit dhe institucioneve të pavarura nga VV, kur shkarkohen zyrtarët dhe kur planifikohen shkarkimet për qëllime politike të kontrollës dhe shtypjes, shpëtimi është te LDK. Edhe Lumiri si kryetar i partisë por edhe Vjosa si Presidente duhet të tregojnë se nuk janë vegël e VV. Lumiri duhet të japë nënshkrimet për referim të çështjes Daka në Kushtetuese e Presidentja nuk d uhet ta bllokojë nëse beson fuqishëm se ka vepruar sipas kushtetutës. Le të vendos arbitri kulmor, Gjykata Kushtetuese. Nëse LDK nuk i jep nënshkrimet atëherë Lumiri është bërë vegël e VV dhe Presidentja nuk beson në kushtetueshmërinë e vendimeve të saj”, ka shkruar Selimi në Facebook./21Media

Back to top button