Prezantohet projektligji për avokaturën shtetërore

Prezantohet projektligji për avokaturën shtetërore

 Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka prezantuar projektligjin për avokaturën shtetërore. Sipas tij, shumë shpejt do të dorëzohet në qeveri, dhe se ky projektligj do të mbrojë shtetin nga paditë./21Media