Bajgora: Në këtë festë jemi të gjithë të barabartë.-Thaçi: Institucionet e Kosovës kanë obligim që të burgosurit t’i rehabilitojë

Bajgora: Në këtë festë jemi të gjithë të barabartë.-Thaçi: Institucionet e Kosovës kanë obligim që të burgosurit t’i rehabilitojë

Ditën e Kurban Bajramit, ministri i Drejtësisë, Selim Selimi zgjodhi që të vizitojë të burgosurit në Burgun e Sigurisë së Lartë në Gërdoc të Podujevës. në këtë vizitë ishte i shoqëruar nga kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Sadri Bajgora dhe drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës , Nehat Thaçi./21Media