Selmanaj: Të korruptuarit në drejtësi po e shohin fundin e tyre

Selmanaj: Të korruptuarit në drejtësi po e shohin fundin e tyre

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, dhe Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, prezantuan raportin e grupit punues për procesin e vettingut.
Zëvendëskryeministri Selmanaj, tha me këtë rast se të korruptuar në sistemin e drejtësisë po e shohin fundin e tyre.
Ministri Selimi, ndërkaq theksoi se Vettingu do të jetë gjithëpërfshirës dhe jo politik./21Media