Selmanaj ka thënë se partitë politike po i shfrytëzojnë sondazhet për të tërhekur masën

Selmanaj ka thënë se partitë politike po i shfrytëzojnë sondazhet për të tërhekur masën

Analisti politik, Driton Selmanaj në “Click” të RTV21 ka thënë se partitë politike në vend sondazhet i përdorin për qëllime të caktuara për të tërhekur masën në mungesë të kreativitetit të tyre për t’i nxitur njerzit për tu bërë pjesë e politikës për shkak se nuk nuk ua kanë mbushur mendjen përgjatë mandatit për t’i votuar.

Selmanaj po ashtu tha se nëse për 3 vjet në Kosovë temat e vetme që janë diskutuar janë demarkacioni, asociacioni dhe së fundmi ushtria qysh të bindet populli që t’i votojë partitë në vend./21Media