Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

“Konversioni dhe koncepti i temës fjalëformuese” ishte tema e ligjëratës që u mbajt në ditën e  dytë të  Seminarit ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare. Më këtë rast ligjëruesi njëherësh drejtori i seminarit Rrahman Paçarizi tha se një pjesë e madhe e linguistëve nuk e shohin përdorimin e fjalës konversion si modifikim, për me shume e vërejnë si ndryshim të kategorisë gramatikore./21Media