Musliu i shpreh mirënjohje SHBA-së

Musliu i shpreh mirënjohje SHBA-së

Me 84 vota “për” dhe dy kundër Seanti Amerikan ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

E për këtë zëvendëskryeministri për Çështje Evropaine, Bujar Osmani, në rrjetin social Facebook shkruan:

“Nuk ka tregues tjetër më të qartë se mbështetja e sinqertë të cilën e marrim nga partnerët tanë strategjikë,që tregon se jemi në rrugën e duhur. Mirënjohje ndaj Senatit të SHBA-së për ratifikimin e protokollit për NATO, si dhe për mbështetjen e përgjithshme të Republikës së Maqedonisë së Veriut”, shkruan Bujar Osmani./21Media

Nuk ka tregues tjetër më të qartë se mbështetja e sinqertë të cilën e marrim nga partnerët tanë strategjikë,që tregon se…

Gepostet von Bujar Osmani am Dienstag, 22. Oktober 2019