Chuck Grassley, senatori republikan më jetëgjatë, ka rezultuar pozitiv për COVID-19.

87-vjeçari më herët gjatë ditës tha se do të ndiqte udhëzimet e mjekut dhe “menjëherë karantinën”, ndërsa do të punonte virtualisht derisa priste rezultatet e testit.

Senatori i Iowa-s ka thënë se ndjehet mirë për momentin, teksa ka falënderuar të gjithë ata persona që po luten për të./21Media