Shkon numri i të infektuarve në 41

Shkon numri i të infektuarve në 41

Sipas të dhënave më të fundit nga Ministria e Shëndetësisë së Serbisë, janë konfirmuar 6 raste të reja me koronavirus.

Dje u testuan mostrat e 17 personave, 6 prej të cilëve ishin pozitivë dhe 11 negativë për koronavirusit të ri, transmeton 21Media.

Kështu, numri i çështjeve të regjistruara deri në 8 të mëngjesit në 14 Mars 2020 u rrit në 41./21Media