Nëse liga nuk përfundohet në mënyrë të rregullt, aplikohet play offi

Nëse liga nuk përfundohet në mënyrë të rregullt, aplikohet play offi

Kur kanë mbetur edhe pak ditë para vazhdimit të edicionit në futbollin italian kanë filluar të diskutohen opsionet e mundshme në rast se liga do të ndërprehej sërish dhe nuk do të mund të përfundohej në mënyrë të rregullt.(E pergaditi Bajram SHALA)./21Media