Aksion edhe në Gadime

Aksion edhe në Gadime

Për të tretën herë do të organizohet aksion pastrimi te hapësira përreth stadiumit “Fadil Vokrri”, e cila shfrytëzohet si hapësirë parkingu për autobusë në Prishtinë.

Ndërkohë, ekipi i “Let’s Do It Kosova”, kryetari i Komunës, Imri Ahmeti dhe zyrtarë nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor zhvillojnë aksion pastrimi në Gadime të Komunës se Lipjanit, konkretisht në hapësirat përreth Shpellës së Gadimës.