Tërmeti 6.4 shkallë dridh Zagrebin

Tërmeti 6.4 shkallë dridh Zagrebin

Para se të vazhdojmë me informacione të tjera nga vendi sjellim një kronikë nga Kroacia ku një termet i fuqishëm goditi sot këtë vend. Ai është ndjerë pas orës 12 në kryeqytetin Zagreb, por edhe në Bosnje dhe Hercegovinë.