Njëri ndër emrat më të shquar që ka kinematografia shqiptare, Sevdai Radogoshi ka filluar vitin 2021 me një projekt të ri.

Ai përmes rrjeteve sociale ka njoftuar do të vij me një projekt të ri në bashkëpunim me djalin e tij Bimin.

Në fotografitë e publikuar në Instagram, Sevdaia ka shfaqur disa nga prapaskenat e xhirimeve të këij projekti.

Ai dhe Bimi shfaqen nërolet e “Zemërnisë” dhe “Gazuzit”./21Media