Të gjithë fansat e Game of Thrones mezi po e presin sezonin e shtatë, i cili fillon me datën 16 korrik

Të gjithë fansat e Game of Thrones mezi po e presin sezonin e shtatë, i cili fillon me datën 16 korrik

7 episodat e sezonit të ri do të shfaqen për 7 javë rresht, kurse sezoni i ardhshëm do duhej të shfaqej pas një viti, ashtu siç jemi mësuar, por mund të mos jetë kështu.

Është e mundshme që sezoni i tetë i Game of Thrones do të shfaqet në vitin 2018, por presidenti i programimit i HBO ka sugjeruar se kjo mund të ndodhë edhe me vonesë, shkruan rtv21.tv.

Çfarë dihet është se ende nuk është shkruar gjithë skripti, dhe megjithëse parashihej që gjirimet për sezonin e ardhshëm do të fillonin në shtator, edhe kjo mund të shtyhet.

Sezoni i tetë dhe i fundit do të jetë më i shkurtri sezon, me vetëm 6 episoda./21Media