Atëherë dhe tani, çka ndryshoi e çka mbeti njëjtë

Atëherë dhe tani, çka ndryshoi e çka mbeti njëjtë

# 10YearChallenge ishte menduar të përdoret si një mjet frymëzues për njerëzit që hyjnë në vitin e ri. Por, siç ndodh shpesh, zotërinjtë e memeve e morën hashtagun dhe e kthyen atë në diçka vërtet të qeshur, shkruan rtv21.tv.

E gjitha filloi me njerëzit që treguan se si kanë ndryshuar ata në 10 vitet e fundit. Rezulton se trupat tanë nuk ishin të vetmet që ndryshuan! Çdo gjë u shfaq në këtë sfidë: të famshëm, sport, filma, politikë, teknologji – kurse me poshtë janë të dhëna disa fotografi të cilat tregojnë ndryshimin në 10 vjet por edhe na bëjnë për të qeshur./21Media