Apostolova: Duhet të bëhen reforma në arsimin në Kosovë.-Bytyqi: Kemi pasur mungesë të teksteve shkollore për zbatim të kurrikulës

Apostolova: Duhet të bëhen reforma në arsimin në Kosovë.-Bytyqi: Kemi pasur mungesë të teksteve shkollore për zbatim të kurrikulës

Gjendja e arsimit në shkollat e Kosovë vazhdon të jetë jo e mirë. Në tryezën e organizuar nga Zyra e BE-së me temën “Arsimi cilësor në Kosovë” u kërkua të bëhet reforma dhe të depolitizohen shkollat./21Media