UBT organizoi tryezë për të Festen e Gruas                                          

UBT organizoi tryezë për të Festen e Gruas                                          

Për nder të 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas, kolegji UBT mbajti tryezë diskutimi më temë: “Sfidat dhe tejkalimi i tyre për arritjen e fuqizimit të vajzave dhe grave në Kosovë”. Në tryeze u diskutua edhe për sfidat dhe barrierat me të cilat përballen gratë në rrugën drejt fuqizimit të tyre, si dhe mënyrat deri të përmirësimi i gjendjes që të arrihet një shoqëri me mundësi të barabarta për të gjithë./21Media