Fotosesionet për foshnjet janë të njohura këto ditë. Por, a e dini se koncepti është gati dy dekada i vjetër?

Fotografi Anne Geddes kishte ndier emocionet e sakta të prindërve të rinj dhe sa dëshpërimisht dëshironin të vulosnin ato momente të çmuara përgjithmonë. Kështu, tendenca e xhirimeve të fotove të porsalindura dhe foshnjave kishte ardhur në ekzistencë kur Anne kishte filluar të fotografonte bebe të zhveshura në vitet ’90.

Sidoqoftë, kur butësia mbështetet nga disa momente alarmante gjatë xhirimit, kujtimet bëhen të gëzueshme dhe gazmore.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, të mbledhura nga Bright Side, të fotosesioneve të fëmijëve që duket se kanë pasur disa sfida për realizimin e fotosesioneve./21Media