Ngjarja i u shoqërua me muzikë tradicionale

Ngjarja i u shoqërua me muzikë tradicionale

Le Salon du Chocolat hapi edicionin e 25-vjetorit të saj në një mënyrë shumë të ëmbël. Panairi i çokollatës dha një shfaqje ku modelet sfiluan me fustane të bëra prej çokollate.

Prodhuesit e çokollatave dhe stilistët bashkëpunuan për krijimin e veshjeve.

Tema e sfilatës përfshinte të gjitha vendet që prodhojnë çokollatë në botë si Peru-ja, Bregu i Fildisht dhe Filipinet. Eventi u shoqërua me muzikë tradicionale dhe veshje të frymëzuara nga secili prej vendeve.

Panairi i Çokollatave në Paris do të zgjasë deri më 3 nëntor.

Në panair bashkohen rreth 500 pjesëmarrës dhe çokollata nga mbi 20 vende./oranews