Futboll : Filluan përgatitjet për ndeshjet e rradhës

Futboll : Filluan përgatitjet për ndeshjet e rradhës

 

Filloj grumbullimi i Përfarfaqësueses sonë në futboll , për dy ndeshjet e tetorit me Gjilbratarin dhe Malin e Zi . Përzgjedhësi ynë Bernard Shallandë , vlerësoj ndeshjen me Malin e Zi  vendimtare , për ta vazhduar ëndrrën e kualifikimit .                                Rikthehet Superliga në futboll ,  sot janë zhvilluar tri takime  ndërsa nesër dy ndeshje./21Media