Diplomatët amerikanë në Kubë kanë kanë pësuar sulme

Diplomatët amerikanë në Kubë kanë kanë pësuar sulme

Departamenti i Shtetit ka konfirmuar sot se të paktën 16 zyrtarë të ambasadës amerikane më Kubë po ndiejnë pasojat e të ashtuquajturit “sulm të zëshëm” dhe se kanë pësuar dëmtime serioze të të dëgjuarit.

“Mund të konfirmojmë se të paktën 16 zyrtarë të qeverisë amerikane, anëtarë të ambasadës sonë, kanë disa simptoma”, ka thënë zëdhënësja e Departamentit të Shtetit, Heather Nauert për media.