Çaste brenda ambienteve  të Ambasadës së re Amerikane në Prishtinë 

Çaste brenda ambienteve  të Ambasadës së re Amerikane në Prishtinë 

Ndërtimi i objektit të Ambasadës në Prishtinë është vlerësuar si garanci e shtuar e SHBA-ve ndaj Kosovës. Zyrtarët amerikanë thonë se SHBA-ja është e fokusuar për forcimin e shtetit dhe demokracisë në vend. Në vazhdim sjellim një raport për pamjen e jashtme dhe të brendshme të  objektit të ambasadës, si  dhe një pjesë të përmbajtjes së ndërtimit./21Media