Proteston komuniteti artistik dhe opozita

Përballja me Covid-19, sot u la nën hijen e një ngjarje tjetër, e cila ka vluar tash sa kohë në opinionin shqiptar. Mëngjesin e hershëm sot në Tiranë organet e shtetit e kanë shembur Teatrin Kombëtar, veprim ky që ka nxitur reagime të ashpra të komunitetit artistik në Shqipëri si dhe opozitës të cilët edhe kanë protestuar!