Shembuj inspirues

Shembuj inspirues

Ka njerëz që nuk heqin dorë kurrë dhe ëndrrat e tyre shpesh bëhen të vërteta.

Është e vështirë të diskutohet për faktin se është më e lehtë për të bërë ëndrrat tuaja të realizohen nëse vazhdoni të luftoni, pa marrë parasysh sfidat.

Më shumë gjasa, kjo këmbëngulje është ajo që i ka ndihmuar njerëzit që të ndërtojnë karrierën e tyre, të krijojnë artin e tyre, të bëhen pronarë të shtëpive të lumtur dhe madje të munden sëmundje serioze.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj të njerëzve, që me këmbëngulje i kanë tejkaluar sfidat./21Media

Imagjinoni që duhet të mësoni për një provim menjëherë pas lindjes së fëmijës 

“Sot, në moshën 44 vjeç u bëra pronar i shtëpisë për herë të parë!

Ky çift ka qenë i varur nga alkooli dhe droga, tani ata kanë mbi 5 vjet që nuk përdorin drogë dhe alkool dhe kanë një vajzë tri vjeçare. Jeta e tyre ka qenë sfiduese, por në krahasim me jetën e tyre më herët, ata sot mund të thuhet që jetojnë si në ëndërr.

“Bënë disa trëndafila të bakrit për praktikën e metaleve dhe u bënë mirë!”

“Pas viteve të shkrimit, mora një libër që unë shkrova për herë të parë sot”.

“Pas 4 vjetëve… më në fund e kam familjen që kam ëndërruar”

Ky është Tanner Wilson, një i moshuar në Shkollën e Lartë Caddo, i cili i kurseu paratë e tij për 2 vjet në mënyrë që t’i blinte një shokut të tij një karrocë