Qirezi: Sistemi anti-plagjiaturë, mundësi unike për studentët

Qirezi: Sistemi anti-plagjiaturë, mundësi unike për studentët

Kolegji Riinvest prej sot ka filluar implementimin e sistemit anti-plagjiaturë në gjuhën shqipe kështu u bë e ditur me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes për bashkëpunim ndërmjet Kolegjit Riinvest dhe Platmorma Akademia, përmes së cilës kanë integruar për herë të parë në Kosovë, sistemin anti-plagjiaturë i cili u mundëson studentëve për të ngritur shkathtësitë e tyre të shkrimit ndërsa profesorëve, detektimin e plagjiaturës./21Media