Pasuria pjesë e prioriteteve të kësaj shenje

Pasuria pjesë e prioriteteve të kësaj shenje

Kemi hyrë zyrtarisht në vitin 2020 dhe nëse disa prej jush shijojnë pjesën romantike të festave, të tjerë mendojnë për llogari e shifra. Përpara se të bëni plane se sa keni humbur e sa keni fituar, dijeni që janë yjet ato që vendosin për ju, sidomos për financat gjatë 2020-s.

Dhe të bekuarit e këtij dhjetëvjeçari të ri janë as më pak e as më shumë se të lindurit në shenjën e Bricjapit që ‘do të notojnë’ në para gjatë vitit 2020. Inteligjent, i fortë dhe i dedikuar ndaj punës, suksesi dhe pasuria janë një pjesë e prioriteteve të tij.

Bricjapi është një shenjë me këmbë në tokë dhe të gjitha paratë që fiton nuk i shpenzon në mënyrë të kotë.

Bricjapi hyn edhe tek shenjat që fati nuk i braktis kurrë.