Ndjenjës së dashurisë nuk mund t'i ikë askush, por disa shenja e përjetojnë më shpejt

Ndjenjës së dashurisë nuk mund t’i ikë askush, por disa shenja e përjetojnë më shpejt

Dashi

Kur e shihni intelektin dhe këmbënguljen e një Dashi, do të mendoni se është më pak i prirur të bjerë në dashuri. Sidoqoftë, Dashi ka nevojë për dikë jo vetëm për egoizëm. Ai është një njeri që ka shumë nevojë për dashuri dhe kur bie në dashuri, ai e do shumë dhe me zemërim. Ai vë gjithçka në plan të parë dhe është një nga shenjat më të mira të zodiakut. Dashuria zbut karakterin e Dashit dhe ngjall një ndjenjë të përbashkët në to.

Luani

Luani e do dashurinë. Ai do që të japë dhe të marrë, të luajë, të flirtojë dhe të provojë. Pavarësisht stereotipit që Luani dëshiron dashuri, e drejtuar vetëm atij, e vërteta është se Luani është bujar në ndjenjat si partneri i tij. Luani është në harmoni me veten dhe me botën rreth tij kur ai është në dashuri. Bëhen më të fortë pranë dikujt që e do dhe beson tek ai.

Peshorja

Peshorja sensuale dhe flirtuese mund të duket e padisiplinuar në lidhje, por është e kundërta e asaj që duket. Bashkimi me një person tjetër ushqen ndjenjën e tyre të epërsisë. Peshorja mund të flirtojë, por nuk do ta ndajë energjinë e saj seksuale me më shumë se një person; ato janë monogame nga natyra. Peshorja ka një ndjenjë të ndershme të drejtësisë dhe nuk ka gjasa të ndryshojë për partnerët e saj. Dashuria ushqen, jep forcë dhe frymëzim.

Binjakët Askush nuk di të dashurojë si binjakët dhe kur ata bien në dashuri ata e duan me gjithë forcën e tyre. Ndërkohë nëse gjysma tjetër nuk do t’i shpërblejë ose do të tradhtojë besimin e tyre, binjakët do të bien në depresionin më të thellë. Dashuria dhe marrëdhëniet e forta dhe të qëndrueshme janë të gjitha ato që dëshirojnë binjakët. Mjerisht, ata nuk marrin gjithmonë atë që duan. Binjakët zakonisht janë të dashuruar dhe, kur nuk janë, ata duan t’i bëjnë të tjerët të bien në dashuri.

Shigjetari

Besoni apo jo, Shigjetari ëndërrues dhe sarkastik është në fakt një person shumë i cënueshëm dhe i dashur që dëshiron të bjerë në dashuri gjithë kohës. Shigjetari do të bindë veten se nuk është faji i tij nëse nuk është dashur siç duhet. Atij i pëlqen të flasë për ndjenjat e tij dhe të besojë në dashuri. Preferon vetminë, por në të njëjtën kohë, ai dëshiron një marrëdhënie të gjatë dhe të sinqertë bazuar në dashurinë e pasionuar.