Ka shumë të mira, por janë edhe disa simptoma të pakëndshme

Ka shumë të mira, por janë edhe disa simptoma të pakëndshme

Aktiviteti fizik mund ta bëjë një person më të ashpër, të përmirësojë efikasitetin e trurit të tyre dhe organeve të tjera, të rregullojë gjumin e tyre, t’i ndihmojë ata të arrijnë formën ideale dhe të ngadalësojnë procesin e plakjes.

Megjithatë, shumë fillestarë dhe madje edhe vizitorët e avancuar të palestrës ndonjëherë kanë simptoma të pakëndshme. që ndodhin për shkak të rritjes së aktivitetit fizik.

Duhet të jeni gati për to paraprakisht.

Më poshtë ju sjellim disa nga efektet anësore më të zakonshme./21Media