Disa shenja që duhet t'i keni parasysh

Disa shenja që duhet t’i keni parasysh

Tradhtia ndërmjet çifteve në Facebook dhe rrjete të tjera sociale është një sëmundje e re e epokës moderne.

Megjithëse shpesh nuk ka kontakt fizik, vetë fakti që partneri ynë me dikë ka një marrëdhënie shumë të ngushtë mjafton që të konsiderohet mashtrim.

Nëse partneri juaj është nga ata që kanë një “lidhje” të dytë në Facebook, këto janë shenja që mund t’ju tërheqin vërejtjen.

Ja se si ju mund të kontrolloni nëse ai (ajo) ka një të dashur tjetër apo potencial në rrjetet sociale.

Gjithmonë del ‘Sign out’ pasi përdorë telefonin ose kompjuterin

Shumica e njerëzve nuk duhet të dalin nga rrjetet sociale në kompjuterin ose telefonin e tyre dhe ata që e bëjnë këtë kanë një arsye shumë të mirë. Edhe nëse është një kompjuter që ndan, nëse nuk fshihet, nuk do të jetë gjithmonë i hapur.

Merr telefonin edhe në tualet

Nëse nuk ndahet nga telefoni në asnjë moment ka shumë të ngjarë se po fsheh diçka.

Reagon në mënyrë histerike keq kur ia prekni telefonin

Nëse ju merrni mobilin, partneri juaj reagon në mënyrë histerike sikur keni për të zbuluar sekretin që fsheh, sikur ka shumë të ngjarë se kjo do të ndodhë.

Femra/meshkuj të panjohur shpesh komentojnë postimet e tij/saj

Gjithkush këtu dhe atje komenton mbi postimet e njerëzve, me të cilët nuk kemi një marrëdhënie, por nëse vazhdimisht shfaqen komentet nga femra/meshkuj të panjohur, që duket se e njohin mirë, ata ndoshta njihen mirë me njëri-tjetrin.