Përkujtohet puna patriotike e fetare e Fan Nolit

Përkujtohet puna patriotike e fetare e Fan Nolit

Para 75 vjetësh, meshat ortodokse në Amerikë nisën në gjuhën shqipe. Ky përvjetor i themelimit të Kishës Ortodokse Shqiptare në SHBA, u shënua përmes një manifestimi në New York, ku të pranishëm ishin shqiptarë të besimeve të ndryshme fetare si dhe shqiptarë që ushtrojnë funksione shtetërore nga Kosova dhe Amerika./21Media