Kërkohet nga MKRS të krijohet statuti i artistëve dhe kodi artistik doganor

Kërkohet nga MKRS të krijohet statuti i artistëve dhe kodi artistik doganor

Në botë sot shënohet Dita Botërore e Artit dhe si e tillë është shënuar edhe në Kosovë. Në Galerinë Kombëtare të Artit u hap ekspozita njëditore me disa nga veprat e koleksionit të këtij institucioni. Ministrit të Kulturës gjatë vizitës së tij në Galeri artistët i parashtruan disa kërkesa, në mesin e tyre edhe krijimin e statutit të artistëve si dhe kodet artistike doganore./21Media